Wednesday, October 20, 2010

Sügise pakivahetus.

Osalesin Maagilise Sügise projektis. Fortuuna tahtel sai minult pakisaajaks Heily, kellele ka eelmisel sügisel paki tegin. Et mitte olla nagu kordussaade, kus kõik kordub, proovisin teha pakki asjad, mis oleks erinevad eelmise aasta pakist. Kogu paki sisu siis selline.
Projekti reeglid olid, et pakki peab saama kolm asja 1. talvevaru, mis maitseb hea. Valisin oma talvevarudest Heilyle saatmiseks seeneseljanka. Panin pakisaaja jaoks kirja ka retsepti ja valmistamise õpetuse. Selleks, et klaaspurk ilusasti tervelt saajani jõuaks, õmblesin padjast järgi jäänud riidetükkidest pika pajalapi, mida oli hea ümber purgi keerata.
2. midagi, mis soojendab pakisaaja hinge ja südant. See reegel meeldis mulle - heegeldasin mustast ja kuldsetest seemnehelmestest pärliussi ja pakendasin selle kuldsesse kotikesse. Ma usun, et selline kingitus annab südamele ja hingele sooja küll. :)



3. midagi maagilist. Kohe projekti alguses teadsin, et kasutan Rena käest ostetud helendavat niiti. See niit ei helenda muidugi kogu pimeda öö ja vajab selleks, et helenduda, kõigepealt valgust. Arvan, et seal on midagi seotud fosforiga. Padja helenduse pildistamiseks ronisin koos padjaga seinakappi. Helendab see siis rohekalt, teine võte on must-valge.

Ja mis on ämblikuvõrk ilma ämblikuta? Ämblik sai endale helmestest silmad ja vormikuse nööbist.

Nüüd ootan kannatamatult oma sügispakki.

No comments:

Post a Comment