Tuesday, February 22, 2011

Rõõmu tütrele.



Selle koostegemise raames valmis pisitütrele voodisse padi ja voodipesu. Padja õmblesin sellise pikerguse, et peaalust jätkuks peaaegu terve voodi laiuselt. Kõigepealt teppisin riide vatiinile ja siis õmbelsin padjaks. Padja mõõdud 35*60 cm.


Laialilaotatult. Tekk sai tahapoole roosa riide. Kittydega riie ostetud Kangadžunglist, tütre lakkamatul pealekäimisel. Kangas seisis mõne aja riiulis, kus tüdruk seda silitamas käis. Eks see oli üks kättevõtmise asi, et voodipesu lõpuks valmis sai õmmeldud. Kui õmblema hakkasin, valvas tüdruk mind, et ma midagi muud sinna õmblusmasina alla ei paneks, kui tema tekikotti, ja tegi mulle komplimente stiilis - ...emme sa oled niiii ilus, kui sa õmbled mulle... Katsu siis mitte õmmelda, kes siis ilus ei taha olla.

Keskel olev pilt on aplitseeritud.
Koos õnneliku omanikuga.

5 comments:

  1. Чудесный комплект !!!

    ReplyDelete
  2. Oi kui armas, minu pliksile läheks ka selline asi hirmsasti peale!

    ReplyDelete
  3. Nii armas komplekt ja mis kõige tähtsam oma emme tehtud :)Imetlen ikka sinu õmblemistõid kunagi, kui tütred väikesed olid sai neile ikka õmmeldud, kuid nüüd on minul õmblemises täielik paus tekkinud.

    ReplyDelete
  4. Tänan kõiki head sõnade eest. Meil on veel üks riie, mida tüdruk silitamas käib. Seal peal on printsessid. Eks näis, millal sellest midagi saab.

    ReplyDelete
  5. Nii armas! Loodan, et õnnelikule omanikule sobib. :) Molodets!

    ReplyDelete