Thursday, July 12, 2012

Monica, mesilased ja muud juttu.

Lõpetasin ära veebruaris alustatud MONICA. tegemist siis kooskudumisega IT-s. Seisis see paar kuud mul silma all, ära ka ei pannud, tõstsin ühelt kohalt teisele, lõpuks võtsin ja kudusin need viis viimast rida ära ja venitusse panin ka kohe ja valmis ta saigi.
Mulle on väga meeldinud see mesilase aluspaberi tehnikas õmmeldud plokk. Õmblesin siis sellise mesilastega ja lillelise komplekti - põll ja pikk pajalapp.




Hommikul, kui neid pilte tegin, oli veel ilus päikesepaisteline suveilm, nüüd sajab ja äike on paar korda meist üle liikunud. Tänaval, kus elame, pandi kruusateele tume kate, ei teagi, kuidas seda nimetatakse - tegemist vana purustatud asfaldiga. Täna sõitis teerull korduvalt meie majast mööda, kõik väriseb ja kliriseb, laps küsis, ...ega meil maja kokku ei kuku? :D Nüüd siis enam ei tolma suvel ja sügisel, kui vihma ladistab ei vaju kontsapidi  sopa sisse. Mis eelised talvel on, ei tea veel. Aeg näitab.

2 comments:

  1. Monica on väga ilus! :)

    Mesimummiga plokk meeldib väga, tänan vihje eest. :)Armas komplekt suvekööki.

    ReplyDelete
  2. Rätt kui valge pehme pilveke ja rohe-roheline suverõõmune köögikomplekt - need kaks kokku annavad juba väga mõnusa emotsiooni. Ja kui koduõue enam tänavatolmu ei kandu, siis on seegi selle suve suursündmus !
    Meie õuele oleks ka sellist õnne vaja, aga ....

    ReplyDelete