Monday, September 10, 2012

Ma olen siin....!!! ikka veel olemas.

Aeg on möödunud ja augustist on saanud september. Lapsed on kooli saadetud. Suvele paneksin hindeks "3" ehk rahuldav. Sel suvel tundsin vist kolm korda seda tunnet, mida nimetatakse "...palav on..." . Köögiviljapõllult sain sibulaid, veidi kurke, kartulit ja maasikaid, peet ja porgand jäävad sel aastal kasvu poolest kehvaks. Kõrvitsat küll on, aga võrreldes eelmise aastaga, on kasvutulemused keskmisest viletsamad. Nii et - palju ei ole, aga ilma kah ei ole.
Vahepeal suri meie arvuti kõvaketas ära. Nagu IT-mees ütles: "... vana oli..." Kaks nädalat kasutasime vana ja invaliidistunud laptoppi, ajas asja ära, aga ei ole ikka seda kiirust ja võimsust. Nüüd on meie arvuti tagasi ja minul jälle õppetund käes - salvesta endale vajalikud materjalid mitte arvutikausta, vaid kuhugi, kus need ka kõvaketta "suremise" puhul alles jääksid.
Aga muidu ma ikka teen üht-teist.
Täna õmblesin kaks kotti.
Õhtuseks tegevuseks otsisin endale oma jääkide kastist välja tükid, mis on üle jäänud erinevate tekkide õmblemisest. Peamiselt siis "lendavate hanede" ploki õmblemisest. ega ma ise ka ei tea, kuidas ma neid nüüd ära hakkan kasutama, aga vaatan, mis mõte ja kuhu suunas liikuma hakkab.

Homme pidi ilus ja soe ilm tulema, siis saab jälle väljas midagi toimetada.
Ilusat õhtut!

1 comment:

  1. Vahvad kotid ja kindlasti saavad neist ´lendavatest hanedest´ toredad mustripildid mõnele soojale ja mõnusale esemele.
    Sel aastal on meilgi nõnda, et päris ilma saagita ei jäänud, aga pigem on see selle pere laisa perenaise süü. Õunu on aga liigagi palju ja see sunnib natukenegi end liigutama...
    Ja muidugi on hea, et taas arvutimaailmas ringi liikuda saad. Ilmselt peaksin ka mingi meeldetuletuse nt telefoni sisestama, et korrapäraselt oma vajalikud dokumendid arvuti välisele kõvakettale salvestaksin.
    Ilusat päikeselist sügist !

    ReplyDelete