Monday, December 20, 2010

HÄRMAS JÕULUKROON

Isetegija foorumis toimus konkurss Kõige kaunim Jõuluehe 2010! Täna hommikul sain siis teada, et minu tehtud Härmas Jõulukroon sai hinnatud kõige kõrgemalt ja saavutas selles konkursis siis esikoha. Kuigi järgnevad konkurendid olid väga tihedalt kannul. Igatahes tänan kõiki, kes sellele "teosele" oma positiivse hääle andsid.

Nüüd pisut lähemalt. Kroon on siis valmistatud joogikõrtest, mille ümber kudusin toru. Kahe vardaga (nr:4) ja neli silma vardal. Lõngaks kasutasin karvastatud pinnaga dekoratiivlõnga Cleopatra firmalt Austerman. Tegemise alguses puutusin ka kokku probleemiga, et meie kaubandusvõrgust ei ole leida valgeid joogikõrsi. Kindlasti kuskil on nad olemas, aga mina ei leidnud. Kasutasin siis triibulisi joogikõrsi. Kroon on üles ehitatud 15 cm, 10 cm ja 5 cm kõrrepikkusega ornamentidest. Heegelniidi läbi kõrte tõmbamiseks kasutasin pikka heegelnõela.

Kuna komkursitingimused nägid ette, et midagi otse poest külge riputada ei tohi, kaunistasin poest ostetud jõulumunad glitterliimiga. Alguses proovisin heegeldatud lumehelgeid, kuidagi rasked jäid. Siis väljalõigatud lumetähekesi, ei olnud ilus. Need poest ostetud sobisid minu arvates kõige paremini.


Ilusat jätkuvat jõulukuud!

No comments:

Post a Comment